voorwaarden, reserveren lessen, vakantie

voorwaarden

Leskaarten zijn persoonsgebonden. Met de leskaarten kun je deelnemen aan alle lessen.

Niet gebruikte lessen komen te vervallen bij het verlopen van de periode van de leskaart, tenzij je een nieuwe leskaart koopt  die ingaat op de verloop datum van je oude kaart, dan mag je maximaal 6 overgebleven lessen meenemen.

Wanneer er geen les is ivm vakantie, dan wordt je kaart verlengd met de vakantie periode. We streven ernaar het hele jaar door zoveel mogelijk open te zijn en lessen te geven.

Je krijgt twee weken voor je kaart verloopt een herinnering per email.

In geval van blessure of complicaties in je zwangerschap waardoor je de lessen niet kunt volgen, vragen we je om meteen contact met ons op te nemen. Je kaart wordt dan `bevroren` tot je weer wel kunt komen.

Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.

Online reserverings systeem

Na inschrijving kun je via ons online systeem met je eigen wachtwoord inloggen en zo je les reserveren. Als je op een vaste les komt kun je die maanden vooruit plannen, als je een keer wilt verschuiven kun je dat ook zelf doen. Als je wisselend komt, kun je je per keer aanmelden.

Graag aanmelden voor elke les! omdat ik als Doula werk kan het zijn dat de les onverhoopt niet doorgaat als ik plots naar een bevalling moet. Ik heb hier een back up plan voor maar soms lukt het toch niet met vervanging. Ik sms, bel of mail dan iedereen die zich had aangemeld zodat je niet voor niks komt!

Als je een lesplaats gereserveerd hebt en je kunt toch niet, is het fijn als je je reservering weer verwijdert.

Je kunt via het online systeem ook zien hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor een les, wanneer een les vol is, hoeveel lessen je nog hebt en wanneer je kaart verloopt. (daarvoor moet je  naar acount details gaan)

vakantie & Feestdagen

Op feestdagen zijn we gesloten.

In schoolvakanties werken we vaak met een aangepast rooster en zijn we soms gesloten. We laten dit altijd weten via de nieuwsbrief en kondigen het aan in de lessen.