Dynamische zwangerschapsyoga

Deze les wordt gegeven op dinsdag om 19.00u en  is voor alle zwangeren die al ervaring hebben met yoga en/of zwangeren die op zoek zijn naar fysiek meer uitdaging in de les. De houdingen die we doen zijn allemaal veilig in de zwangerschap en aangepast aan het zwangere lichaam. We doen yoga en adem oefeningen die gericht zijn op het versterken van benen, bekken en rug en werken met adem voor stress reductie en ontspanning. Afhankelijk van je ervaring met yoga kun je deze les doen vanaf het begin van de zwangerschap of vanaf ongeveer 14 weken zwangerschap. Afhankelijk van hoe je zwangerschap verloopt kun je de les mee doen tot 30 weken of evt langer.

♥ algemene informatie over de zwangerschapsyoga bij de YogaStudio Den Bosch en hoe de lessen je ondersteunen in de zwangerschap en tijdens je bevalling kun je hier lezen.

♥ elke 6-8 weken geef ik een partner workshop ter voorbereiding op de bevalling: Bevallen in vertrouwen geeft je waardevolle informatie en helpt jullie je optimaal voor te bereiden op de geboorte van je kindje.